Best Western Baronen Hotell

767778
Bestill rum

Rom 1

OK
   

Firmaavtale med BEST WESTERN Baronen Hotell

Ønsker du informasjon angående en firmaavtale med hotellet, sender du en e-mail til service@baronenhotell.no eller ring 70 14 70 00.

Reiser du mye på jobben, er BEST WESTERN Baronen Hotell et skreddersydd hotell for deg. 

Hvorfor velge oss som ditt faste hotell

- Vi har kaffe og vaffelrøre stående fremme til våre gjester fra kl. 1800 - 2100 hver kveld. 
- Mandag - torsdag har vi en enkel kveldmatbuffèt stående fremme mellom kl. 1900 - 2100 (gjelder ikke juli måned).
- Har du et favorittrom? Vi vil prøve å etterkomme ditt ønske så langt det går.
- Kommer du sent? Ring oss og vi holder av litt mat til deg.
- Gratis internett.
- Gratis parkering rett utenfor inngangen.
- Hjerterom og engasjerte ansatte som ditt vertskap for besøket!

Du er velkommen til å inviterer dine forretningsforbindelser på en kaffe med noe godt til kaffen og benytter våre møtelokaler, så gir omgivelsene de beste forutsetninger for en mindre stresset hverdag. Reiser du mye kan du også skaffe deg Best Western Reward Card, så samler du poeng mens du sover. Du kan ta ut i en hotellnatt ved en senere anledning. 

Firmaavtale med BEST WESTERN

Med over 4 000 hoteller i mer enn 80 land er Best Western representert på de fleste forretningsdestinasjoner verden over. I Norge har vi hoteller i de største byene, fra Stavanger i sør til Svolvær i nord. Vi har hoteller ved sjø, fjell og fjord hvor det blant annet er svært populært å dra på firmaturer eller ta ut oppsparte bonuspoeng og frinetter. Alle hotellene er privateide og -drevne. Alle er unike og har sitt eget særpreg. Velger du å bo på et Best Western hotell vil du aldri bo på to like hoteller.  

Enkel og effektiv booking
1. Reserver ditt rom på nettet. Hvert firma får tildelt sitt eget firmaavtale ID (Corporate ID). Enkelt, rask og alltid tilgjengelig når det passer deg. Via vår internettbooking, kan du også raskt sammenlikne deg med dagens beste pris.
2. Sentralt bookingkontor 800 11 624. Bookingkontoret har oversikten over alle våre 4 000 hoteller og kan gi deg et raskt overblikk.  
3. Booking via reisebyrå. Vi laster firmaavtaleprisene deres slik at reisebyrået har tilgang til dem. 

Med bonuskortet Best Western Rewards kan du samle og benytte bonuspoeng på kjedens hoteller verden over.

Firmaavtaler som passer deg:
 - Firmaavtale i Norge 
 - Firmaavtale for hele verden

Best Western Rewards

Best Western Rewards Program er navnet på lojalitetsprogrammet vårt. Som medlem i denne klubben får du poeng på overnattinger samt øvrig forbruk. Du oppnår også flere fordeler og rabatter ved å være medlem i klubben. 

Medlemskapet er gratis. Bli medlem i dag og start oppsparing av poeng allerede fra ditt første opphold.

Konferanse hos Best Western

Uansett om man skal arrangere et lite møte eller et stort kurs, er det viktig at deltakerne er fornøyd med hele oppholdet.

Du bør kunne forvente at lokalene er gode og at det tekniske fungerer hos et hotell som tilbyr kurs og konferanselokaler, derfor er det ofte opplevelsene utenfor konferanserommet som avgjør valget.

Travel Card

Travel Card er et forhåndsbetalt kort som man kan laste opp med units eller penger. Kortet kan brukes på et Best Western hotell, over hele verden, til å betale rom og restauranter som er drevet av Best Western hotellet. 

Hvorfor ikke gi de ansatte et slikt kort på reisen? Kan også brukes som en påskjønnelse til ansatte. 

 
Summa: ...kr
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2017 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Vi bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse